Nyheter

Rutiner under Corona COVID-19


Team Folie & Papper

Coronautbrottet innebär stora påfrestningar på vårt samhälle. Folie & Papper har ett ansvar att bidra till att konsekvenserna blir så hanterbara som möjligt för våra kunder, anställda och deras familjer. Folie & Papper har därför tagit fram riktlinjer och rekommendationer till stöd för personal, kunder,partners och leverantörer.

Vårt förhållningssätt i rådande läge är att anpassa vår verksamhet och vidta de åtgärder som situationen kräver. De beslut vi tar baserar vi på den information som finns tillgänglig internationellt, och på regeringens och ansvariga myndigheters direktiv. Samtidigt är vi medvetna om att situationen förändras hela tiden och att vi kan behöva ompröva ställningstaganden.
Undvik att ta i hand och håll avstånd till varandra. Alla möten mellan vår personal och kunder måste planeras i förväg. Det innebär att vi tyvärr inte längre tillåter att man svänger förbi och hämtar varor, utan man kontaktar oss i förväg med vad man önskar beställa så vi hinner konvertera er order och ställa ut materialet.
När vi levererar med egen personal önskar vi få lämna varorna utanför era lokaler.
Vi ber vår personal stanna hemma direkt när de eller någon familjemedlem visar symptom som hosta, rinnande näsa, huvudvärk eller feber tills minst två dagar efter symptomen försvinner.
Alla i personalen på Folie & Papper är multikompetenta stjärnor vilket innebär att de klarar många olika uppgifter även lager och produktion. Detta innebär att vi kommer klara leverera era order även om flera skulle behöva vara borta.
Var ute i god tid. Samla era inköp och beställ god tid i förväg om möjligt, självklart så kommer Schenker och hämtar varje dag hos oss men distrubutionstider kan variera i olika regioner. Att förvänta sig dagen efter leverans är inte lika självklart längre.
Följ oss på sociala medier för löpande information. På Facebook kommer vi löpande att informera om utvecklingen i produktionen hos oss och våra leverantörer. Kommentera med vilka lösningar eller förbättringar ni önskar eller skicka bara en hälsning till oss eller kollegor i branschen.

Vi är ett av få privatägda Svenska grossistföretag kvar i branschen och precis som våra lojala ägarledda kundföretag kommer vi gå stärkta ur den här krisen.